Dabronc csapata benevezett a női NB II felnőtt- és juniorbajnokságába, valamint a fiú OGYB-be. Badacsonyi Győző edző tanítványai augusztus 21-én kezdik a felkészülést.

― Több felkészülési mérkőzést tervezünk, lehetőleg erős ellenfelekkel. Már felvettük a kapcsolatot a veszprémiek szakosztályvezetőjével, Bácskai Sándorral, mert szeretnénk edzőmeccset játszani az NB I-es csapatukkal ― mesélte a hunvolley.blog érdeklődésére Rédei János, technikai vezető. ― Nagy valószínűséggel részt veszünk szeptember második hétvégéjén egy nemzetközi felkészülési tornán, Szombathelyen. Rendkívül játékoskerettel állunk neki a szezonnak, a jelentős utánpótlás mellett több NB I-et is megjárt játékos áll az edzőnk rendelkezésére.

Címkék: röplabda nb ii dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr464715146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olyan8 2012.08.16. 17:49:02

na akkor az NBII Nyugat nagy valószínűséggel így fog kinézni:
Vasi Sportakadémia, VSE-SzoESE, Tatabánya, Közgáz, Pécs, Kalocsa és Dabronc
süti beállítások módosítása