ZéPé Café-Viharsarok Kupa elnevezéssel rendez szombaton rangos nemzetközi női felkészülési tornát a Budapest Bank-Békéscsabai RSE. A házigazdákon kívül a román bajnokság egyik élcsapata, a tavaly Balkán Kupa négyes döntőjébe jutó, és a nyáron remekül erősítő Lugos csapata, valamint a szerb liga ezüstérmeseként a Bajnokok Ligájába kvalifikált Szpartak Szabadka fogadta el a szervezők meghívását.

Érdekesség, hogy a Szabadka csapatában pályára lép a tavaly Békéscsabán játszó Szofija Medics, a szerb pontvadászat MVP-díját kiérdemlő Adela Helics, valamint az augusztusi junior Európa-bajnokság döntőben szereplő válogatott két meghatározó játékosa.

Baran Ádám a viharsarki klub elnöke elmondta, megtisztelő, hogy Európa élvonalába tartozó csapatokat láthatnak vendégül.

— Az elmúlt években komoly határon túli kapcsolatokat építettünk ki, ennek eredményeként nemzetközileg is jegyzett csapatokkal van lehetőségünk együttműködni. Nem mindennapi röplabdacsemegére van kilátás szombaton, reméljük a hasznos erőfelmérő lesz a szeptember 30-án esedékes bajnoki rajt előtt. A névadó támogatónak köszönhetően a tornára való belépés díjtalan. A szurkolóknak lehetőségük lesz megvásárolni a 2012—2013-as szezonra szóló bérleteket és pártolói tagságot is — közölte az elnök.

ZéPé Café-Viharsarok Kupa (szeptember 22. szombat)
Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

10 óra: Békéscsaba — Lugos
14.30: Lugos — Szpartak Szabadka
18 óra: Szpartak Szabadka — Békéscsaba

A belépés díjtalan!

Címkék: békéscsaba röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr844790991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása