A férfi NB I újonca, a tartalékos Pécsi TE-PEAC 3:0-ra kikapott felkészülési mérkőzésen a magyar bajnok Fino-Kaposvár utánpótláscsapatától. A somogyiaknál pályára lépett a felnőtt kerethez tartozó Vajda Tamás és Bozóki Bence is, és az edzőmérkőzést megtisztelte jelenlétével Demeter György vezetőedző.

Fino-Kaposvár junior — Pécsi TE-PEAC 3:0

— A mérkőzés kimondottan felkészülési jellegű volt, mert igyekszem a bajnoki rajt előtt mindenkit tesztelni — mondta Gyöngyösi Zoltán, a pécsiek játékos-edzője. — Komplett nyitásfogadó-sorunk hiányzott, így ezzel a játékelemmel meggyűlt a bajunk. Ennek következtében inkább a védekezés, illetve a kényszertámadások gyakorlásra nyílott lehetőségünk. Bemutatkozott nálunk Balassa Béla, aki a mutatott játéka alapján juniorcsapatunk egyik meghatározó játékosa lehet, és esetenként a felnőtt keretben is szerephez juthat. Hat hetes felkészülésünk végéhez közeledünk, szeptember 30-án rajtolunk az NB I-ben. Az edzések nagyon jól sikerültek, de edzőmérkőzések tekintetében sajnos van egy kis elmaradásunk, főleg azoknak a játékosoknak, akik a hollandiai felkészülési tornán nem tudtak részt venni.

Címkék: pécs kaposvár fino röplabda junior pte peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr244790978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása