Immár 19. éve röplabdatornával emlékeznek az egykori kitűnő igazgató- tanítóra és röplabdaedzőre. Kováts Bélára a lelkes pankasziak. Az emlékversenyre nyolc leány mini csapat nevezett, és küzdött a hatalmas serlegekért. A végső győzelmet a jó erőkből álló hazai csapat a Pankasz I. nyerte.

A második helyen a Zimmerei Schöner-Nagybajomi DRC végzett, megelőzve a Szombathelyi Sportiskolát, az Ajkát és a Veszprémet. Az ezüstérmes nagybajomi lányok: Nagy Barbara, Deme Laura, Bunovác Fanni, Horváth Katalin. Nevelőedző: Nagy Zoltán. A csapatból Deme Laura különdíjat vehetett át, jó játékáért. A verseny zárásaként a sportolók Nagy Zoltán emlékező szavai után virágokat helyeztek el a család jelenlétében Kováts Béla sírjánál.

nagybajom-pankasz2.jpg

nagybajom-pankasz1.jpg

Címkék: röplabda nagybajom pankasz

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr224803758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása