Pénteken 18 órakor kezdi meg szereplését a Közép-európai Ligában a kaposvári bajnok és kupagyőztes férficsapat. Az első ellenfél a szlovénok Bajnokok Ligája-szereplő sztárcsapata, az ACH Volley Ljubljana

A Fino-mérkőzések rutinos látogatói bizonyára jól emlékeznek még a Bled csapatára, amely sikert sikerre halmozott az elmúlt években hazája bajnokságában és a nemzetközi porondon. Az együttes a Közép-európai Liga mellett rendszeres résztvevő lett a Bajnokok Ligájában is, és ott is kiválóan teljesített, a 2009—2010-es évadban például a négyes döntőig menetelt. A társaság az elmúlt öt évben mindig döntőt játszott a Közép-európai Ligában, és háromszor meg is nyerte a sorozatot. A klub időközben székhelyet váltott: terem-problémái miatt a szlovén fővárosba költözött, és immár Ljubljanában fogadja ellenfeleit minden összecsapásán.

Az ACH Volley igazi nemzetközi sztárcsapat. Az együttes keretében a legjobb szlovén játékosok mellett amerikai, kanadai, brazil, francia és szerb kiválóságokat is találunk. A fiatal szerb szélsőütő, Uros Kovacsevics részt vett a londoni nyári olimpián. Szintén nagy név a Franciaországból igazolt center, Borislav Petrovics és az amerikai ütő, Jayson Jablonsky. A klubvezetés edzőt is cserélt a nyári szünetben.

— A szezon elején járunk, így elmondható, hogy egyik csapat sem állt még össze teljesen — mondta Demeter György, a Kaposvár vezetőedzője. — Sok múlik majd azon, hogy milyen lesz az alapjátékunk, mennyire leszünk labdabiztosak, és természetesen sorsdöntő lesz, hogy mennyire lesz hatékony a nyitásunk és a nyitásfogadásunk. Szeretnénk jó mérkőzést játszani szlovén ellenfelünkkel.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: szlovén kaposvár ljubljana fino röplabda bled közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr314807765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása