Az Újpesti TE röplabdázójáról, Lutter Eszterről jelentetett meg cikket a világ elsőszámú női magazinja, a Cosmopolitan magyar honlapja. A húszesztendős Eszter a Testnevelési Egyetem elsőéves hallgatója. A sport határozza meg az életét, de amikor csak teheti, nőies rucikba bújik. Képgaléria itt!

Ruhák
Felső: Bershka
Nadrág: Tally Weijl
Napszemüveg: New Yorker
Fülbevaló: C&A
Cipő: Humanic

– Hogyan szeretsz öltözködni a hétköznapokon?
– Mivel sokat sportolok, a TF-re járok, és évek óta versenyszerűen röplabdázom, így az edzéseken kívül megpróbálok mindig csinosan öltözködni. Persze ez nem magas sarkút és kis szoknyát jelent, mert edzésről-edzésre kell járnom, de nőies felsőkkel és kiegészítőkkel próbálok mindig csinos lenni.

– Milyen ékszereket viselsz napközben és milyeneket egy buliban?
– Szeretem a hosszú nyakláncokat, a karkötőket és a mutatós, nagyobb fülbevalókat. Az egyik kedvenc ékszerem egy óragyűrű. Annyiban tér el a nappali és az esti viseletem, hogy estére azért csillogóbb ékszereket választok. Ügyelek arra, hogy színben passzoljanak a ruháimhoz.

– Van kedvenc szetted a forró, nyári napokra?
– A sarukat és a rövid sortokat szeretem. Ezek mindenhez mennek, egyszerre elegáns, de kényelmes viseletek.

– Milyen táskákat hordasz szívesen?
– A sporttáska mindennapos nálam, emellett mostanában a laptopomat is sokszor vinnem kell magammal az egyetemre, így még egy nagy táska is gyorsan megtelik. Bulikba borítéktáskával és kis pántos retiküllel szoktam menni, szeretek táncolni, így fontos, hogy ne nagyon legyen útban a táska.

– Hosszú, barna hajad van, ami nagyon sok variációt adhat a mindennapokra. Melyek a kedvenc frizuráid?
– Mivel tényleg hosszú, szeretem kibontva is hordani, néha esténként vizesen felkötöm a fejem tetejére, hajhabot teszek rá, és reggel, amikor kibontom, szép hullámos lesz. A nagy nyári melegben lófarokba és kontyba szoktam tekerni. Minden variációt szeretek, lényeg a változatosság.

(forrás: www.cosmopolitan.hu)

Címkék: röplabda ute újpest lutter

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr802912104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása