Az alsóházi rájátszás első körének utolsó mérkőzése vár szerda délután hat órától a Dunaferr férficsapatára, amely a Csepel gárdáját látja vendégül, természetesen a győzelem és a továbbjutás reményében.

Két mérkőzés után 1:1-re áll a Dunaferr és a Csepel párharca az alsóházi bajnoki rájátszás küzdelmeiben. Az első mérkőzést nagy meglepetésre a fővárosiak nyerték 3:1-re, ám a két csapat második, vasárnapi mérkőzését már a dunaújvárosiak hozták nagyon simán, 3:0 arányban. Az egyik résztvevő második sikeréig tartó párharc kedd este hat órától zárul, hiszen az a csapat, amelyik megnyeri ezt az összecsapást, az ötödik helyért folytathatja a küzdelmeket.

Az újvárosiak természetesen abban bíznak, hogy a vasárnapi mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is behúzzák hazai találkozójukat, bár mint azt Tomanóczy Tibor edző elárulta, akadnak kisebb nehézségek, amelyekkel meg kell küzdeniük az összecsapáson.

― Természetesen bizakodva, a győzelem reményében várjuk a megméretést, melyhez jó alapot adhat az a játék, amit a vasárnapi összecsapáson nyújtottunk o magyarázta a tréner. ― Az ott látott játékot szeretném viszontlátni a csapattól a mai mérkőzésen is, amelyen kisebb taktikai változásokra kényszerülünk, hiszen Czintula Mihály, Hatvany Attila és Lukács Attila sem állhat rendelkezésünkre munkahelyi elfoglaltságok miatt, ám hiányzóink ellenére is csak a győzelem az elfogadható az este hat órakor kezdődő találkozón.

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: bajnokság dunaújváros csepel röplabda nb1 dunaferr rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr754328281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása