Kovács I Zoltán után újabb centert szerződtetett a Fino-Kaposvár bajnok és kupagyőztes férficsapata. A 24 éves Juhász Péter a bajnoki bronzérmes Vegyész RC-Kazincbarcikától érkezett, és szeretné megvalósítani terveit új klubjában.

— Köszönöm, jól érzem magam, remek a hangulat Kaposváron, és úgy érzem, szívesen fogadtak a srácok — mondta a somogyiak legújabb szerzeménye, Juhász Péter. — Annyira sokat persze még nem dolgoztunk együtt, a hétvégi, szlovákiai tornán játszottam először a csapatban. A centerposzton számít rám a szakvezetés, én pedig szeretném meghálálni a bizalmat, és szeretnék fejlődni a következő évadban. A Közép-európai Liga teljes mértékben megfelelő lesz ehhez. Az a célom, hogy tapasztalatokat szerezzek, és felmérjem a komolyabb külföldi csapatok ellen is, hol tartok. Bízom abban, hogy segíteni tudom majd a csapatot a pályán. Nagy álmom, hogy magyar bajnok és kupagyőztes legyek a kaposvári együttessel.

juhaszfino.jpg

Juhász Péter 198 centi magas, és új csapatában — a régihez hasonlóan — a 3-as számú mezben játszik majd.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár fino röplabda juhász center

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr484790966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása