Miután a Dunaferr SE pénteken 3:2-re kikapott Kazincbarcikán, a férfi NB I alapszakaszának vasárnapi 18. fordulójában a Dági KSE együttesét fogadta. Ezúttal is ötjátszmás meccset játszottak a dunaújvárosiak, de a két nappal korábbival ellentétben ezt megnyerték.

Az első játszmában pillanatok alatt elhúzott 6:1-re a hazai együttes. Az első technikai szünetben is öt pont volt az előny. Ezt követően azonban a Dág percei következtek, és 9:9 után átvette a vezetést a látogató. A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a hajrában jobban koncentráltak a vendégek.

A második szett is jól indult az újvárosiak számára, hiszen az első technikai szünetben 8:4, a másodikban pedig 16:8 volt az állás. A végjátékban a vendégek felzárkóztak, de két hazai időkérést követően a Dunaferr egyenlített.

A harmadik játékrészben végig az újvárosiak vezettek, csak 20:20 után kerültek előnybe a látogatók, de végjátékot sikerrel abszolválták (1:2). A negyedik etapban végig kiegyenlített játékot láthattak a nézők, mindkét együttes sokat hibázott, de a végén a Dunaferr akarata érvényesült. A döntő szettben hamar ellépett ellenfelétől a hazai gárda. Az összecsapás utolsó pontját az újvárosi együttes legjobbja, Pádár Krisztián szerezte.

NB I, férfiak, alapszakasz, 18. forduló
Dunaferr SE ― Dági KSE 3:2 (―23, 20, ―21, 22, 9)

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 dunaferr dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr273553701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása