Hétközi találkozót vívnak csütörtökön este az Albrecht-Miskolci VSC-MISI élvonalbeli női röplabdázói. A borsodiak az alapszakasz 14. fordulójának nyitómeccsén a Palota RSC otthonában lépnek pályára csütörtökön 18 órától.

― Úgy gondolom, hogy ennek a mérkőzésnek abszolút mi vagyunk az esélyesei ― mondta Toma Sándor, a Miskolc edzője. ― Nem csak azért állítom ezt, mert a fővárosiak jóval mögöttünk állnak a táblázaton, hanem azért, mert sokkal többet tudunk ebből a játékból. Az igaz, hogy riválisunk szép folyamatosan összeáll, az Újpesttől ugyan három-egyre kikapott, de három játszmában is húsz pont fölé került, ez pedig elszántságról, akaraterőről és szorgalomról árulkodik. Arra készülünk, hogy kemény, határozott nyitásokat kapunk: a Palota ugyanis otthon van, irányításra készül ellenünk.

A tréner azt szeretné, ha az elmúlt hétvégéhez képest jobb játékkal rukkolnának elő játékosai, és ezzel kerekednének a fővárosiak fölé.

― Jómagam is elsősorban a jó nyitások várok, és abban bízom, hogy támadásban a Kovács Edina, Szajkó Tímea, Szabó Barbara és Leidgeb Noémi kiváló ütésekkel fogja meg a Palotát. Mert az csak természetes, hogy lelkes játékot kérek, de ezzel nem volt és nem is lesz gond, a lányokra ebből a szempontból egy rossz szót sem mondhatok ― közölte Toma Sándor.

Az MVSC keretében mindenki egészséges, sérült, vagy beteg nincs. Tanulmányi elfoglaltsága miatt Csarkó és Oláh csak hétfőn járt Budapesten, így mindketten Toma Sándor rendelkezésére állnak.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság miskolc palota röplabda nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr93447614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása