Néhány hete szem elől tévesztettük az Itáliában játszó magyar röplabdázókat! Itt az ideje, hogy ismét körülnézzünk csizmaországban! Folytassuk a sort Mészáros Dömötör csapatával, az A2 Ligában szereplő Carige Genovával!

Légiós-körképünk legutóbbi olaszos szelete ide kattintva megtekinthető!

Az alapszakasz negyedik fordulójában Baróti Árpád csapata, a Chebanca Milano látogatott Genovába, és némi meglepetésre 3:2-re nyert! Mészáros tehát a vesztes oldalon állt, mentségeket mégsem kell keresnie, hiszen ő volt együttese legjobbja! 37 támadásból 23 pontot ütött (62%), a nyitásfogadása is jó volt, nyitott két ászt, volt egy pontot érő blokkja, végül +11-es mutatóval zárt. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Az ötödik körben 3:1-es siker a Gherardi SVI Cittá Di Castello otthonában. Mészáros ezúttal is végig a pályán volt, 19 pontjából (+10) ütésből 14-et, blokkból hármat, nyitásból pedig kettőt szerzett, és az egész mezőny legjobb nyitásfogadásával is ő büszkélkedhet! Statisztika itt!

A hatodik meccsen 3:1-es vereség a BCC-NEP Castellana Grotte vendégeként. Mészáros 29 akciójából 17 pontot ütött (59%), és nyitott két ászt, így ismét 19 ponttal zárt (ismét +10). A nyitásfogadása megint jó volt. Statisztika itt!

A hetedik fordulóban 3:2-es győzelem hazai pályán az Energy Resources Carilo Loreto ellen. A magyar röplabdázó végre kapott bőven labdát, szám szerint 37-et, ebből 21 pontot ütött (57%9. Volt két sánca, így 23 ponttal zárt, a nyitásfogadása ismét jónak bizonyult. Statisztika itt!

A Carige Genova tehát hét kör után három győzelemmel és négy vereséggel, tíz ponttal a 11. helyen áll.

Címkék: olasz olaszország légió mészáros röplabda légiós genova

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr623350813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása