Az olasz A1 Ligában Szabó Dávid csapata kétszer is úgy vesztett 3:2-es meccset, hogy az ötödik szett 19:17 lett az ellenfélnek! A másodvonalban Mészáros Dömötör előbb 16, majd 17 pontot szerzett!

Az olasz férfi első- és másodosztály első fordulójának eseményeiről már beszámoltunk, korábbi cikkünk ide kattintva megtekinthető! Azóta újabb két kört rendeztek, de sajnos sok sikerélmény nem érte honfitársainkat.

Szabó Dávid (Sisley Belluno, A1): Az alapszakasz második fordulójában 3:2-es vereség a Marmi Lanza Verona otthonában. A hazaiak már 2:0-ra vezettek, a Sisley onnan egyenlített, majd az ötödik szettben óriási csatában, 19:17-re kapott ki. Szabó nem lépett pályára. Statisztika itt! Képgaléria itt! A harmadik körben hazai pályán kapott ki a Sisley, a változatosság kedvéért ezúttal is 3:2-re, és az ötödik etap ezúttal is 19:17 lett, most a Tonno Callipo Vibo Valentia javára. A magyar játékos a második és a negyedik szettben is beállt, négyszer nyitott, egy pontot szerzett. Érdekesség, hogy az öt játszma közül csak egy nem a minimális, kétpontos különbséggel dőlt el. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Mészáros Dömötör (Carige Genova, A2): Az alapszakasz második fordulójában 3:1-es vereség hazai pályán a Sir Safety Perugia ellen. Mészáros 16 pontot szerzett (+12), 30 labdából 15 pontot ütött, és volt egy ásznyitása is. Statisztika itt! Képgaléria itt! A harmadik meccsen 3:1-es siker a Cassa Rurale Cantu otthonában! A magyar röplabdázó ezúttal 17 pontig jutott (+3), 26 akciójából 12 végződött eredményesen, emellett volt egy pontot érő blokkja és négy ásznyitása is! Statisztika itt! Képgaléria itt!

Baróti Árpád (Chebanca Milano, A2): Az alapszakasz második körében 3:2-es hazai vereség a Caffc Aiello Corigliano ellen. Baróti kezdő volt, de lecserélték, később azonban minden játszmában beállt csereként! Két pontot szerzett. Statisztika itt! A harmadik fordulóban 3:2-es győzelem a BCC-NEP Castellana Grotte otthonában! A magyar játékos mind az öt felvonásban csereként kapott lehetőséget, pontot nem szerzett. Statisztika itt!

Németh Szabolcs (Sidigas Altiparda, A2): Az alapszakasz második mérkőzésén 3:0-s vereség a Volley Segrate 1978 otthonában. Németh nyolc pontot szerzett. Statisztika itt! A harmadik körben 3:1-es hazai vereség az Energy Resources Carilo Loreto ellen. A magyar röplabdázó 17 pontot szerzett! Statisztika itt! Képek itt!

Október 16-án jön a másodosztály nagy magyaros rangadója, hiszen Baróti Árpád csapata Mészáros Dömötör együtteséhez látogat!

Címkék: olasz olaszország légió szabó mészáros németh röplabda légiós baróti

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr783296135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása