Egy héttel az olasz ezüstérmet hozó Európa-bajnokság zárása után elrajtolt a világ egyik legszínvonalasabb, legerősebb férfibajnoksága, az itáliai liga. Az első- és a másodosztályban összesen négy magyar röplabdázik: Szabó Dávid, Mészáros Dömötör, Baróti Árpád és Németh Szabolcs.

Szabó Dávid (Sisley Belluno, A1): Az alapszakasz első fordulójában 3:1-es vereség hazai pályán az Andreoli Latina ellen. A magyar játékos nem lépett pályára. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Mészáros Dömötör (Carige Genova, A2): Az alapszakasz első fordulójában 2:0-s vezetés után 3:2-es vereség az NGM Mobile Santa Croce otthonában. A magyar játékos végig a pályán volt, tíz pontot szerzett. Nyitásfogadásban jó átlagot hozott. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Baróti Árpád (Chebanca Milano, A2): Az alapszakasz első fordulójában 3:1-es siker a Cassa Rurale Cantu otthonában. A magyar röplabdázó mind a négy szettben pályára lépett csereként. 1:1-nél a harmadik játszma hajrájában csinált három pontot, ezzel együttese megnyerte azt a szettet. A negyedik etapban megduplázta pontjai számát, így kilenc támadásból hat egységgel zárt (67%). Remek! Csapattársai közül Mario Mercorio egészen elképesztőt játszott: 36 próbálkozásából 26 pont született, ez 72%! És a nyitásfogadása is jó volt. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Németh Szabolcs (Sidigas Altiparda, A2): Az alapszakasz első fordulójában 3:2-es győzelem hazai pályán a Cicchetti Isernia ellen. Németh végigjátszotta az összecsapást, és 18 ponttal csapata második legeredményesebbje volt. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Címkék: olasz olaszország légió szabó mészáros németh röplabda légiós baróti

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr303260814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása