Átok ül Sándor Renátán?!

 2011.06.07. 16:43

A magyar női válogatott Gödöllőn készül a Csehország elleni, pénteki és szombati Euroliga-mérkőzésekre. Sándor Renáta azonban még mindig nem csatlakozhatott a többiekhez, sőt lehet, hogy az egész jelenlegi sorozatot ki kell hagynia.

A hunvolley.blog megbízható forrásból szerzett információi szerint Sándor Renátának vesemedence-gyulladása van, továbbra is a szombathelyi kórházban kezelik. Valószínűleg felfázott, de nem tudták kikezelni időben, aminek ez a szövődmény lett a vége. Várhatóan még két hétig orvosi ellátásra szorul, de utána sem edzhet, így számára szintes biztos, hogy véget ért az Euroliga! Mint arról annak idején honlapunk is beszámolt, Sándor Renátának az izraeli mérkőzések előtt kificamodott a bokája, ezért csak a második találkozón tudott pályára lépni, akkor is csak csereként. A bolgárok elleni, szombathelyi meccseket megelőzően pedig vírusos, lázas megbetegedés miatt került kórházba.

Horváth Dóra egy korábbi edzésen olyan szerencsétlenül nyúlt a padló felé, hogy bal kezének középső ujja kifordult. Fájdalmai nem szűntek, így kedden orvosi vizsgálaton vett rész, ahol megállapították, hogy megnyúltak a szalagjai. Pihentetnie kell a sérült részt. Ha edz is, a kosárérintéseket és a sáncolást mellőznie kell. Elképzelhető, hogy a csehek elleni meccseken még nem lesz százszázalékos állapotban.

Természetesen olvasóink nevében jobbulást kívánunk mindkét játékosnak!

A mieink csütörtökön busszal utaznak a találkozóknak otthont adó Prostejovba.

Címkék: válogatott röplabda horváth dóra sándor renáta

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr272964987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása