Jól szerepeltek a rendező Kispest SE sportolói a Kispest Open strandröplabda-versenysorozat hétvégi első fordulójában. A Zsembrovszky, Molnár István páros negyedik lett a férfiak első osztályú mezőnyében. Még hét állomás vár a játékosokra, a sorozat utolsó versenyét június 24-26. között rendezik Gyenesdiáson.

Jó időben zajlott a strandröplabdázók idényindító versenye szombaton a Kispesti Uszoda kertjében. A Kispest Open első fordulóját Dr. Tarnai Richárd országgyűlési képviselő nyitotta meg. A legjobbak között, a férfi első osztályban összesen 11 páros indult. A négy legerősebb duó jutott az elődöntőbe. A döntőben a harmadik kiemelt Kaszap Tamás, Takács Gergely páros diadalmaskodott a Tóth András, Baróti Árpád páros felett. A harmadik helyért vívott meccsen az első kiemelt, válogatott Koch Róbert, Bagics Balázs páros három játszmában győzte le a kispesti Molnár Istvánt és Zsembrovszky Dávidot. Kerekes Balázs, a Kispest SE elnöke elmondta, hogy a nemrég összeállt páros a versenysorozat végén jó eséllyel pályázhat a dobogóra, ám ehhez bravúrra lesz szükségük.

A férfi másodosztályban az első osztályból kiesett Hornok, Stoica páros győzött. A női párosok versenyét Nagy Viktória és Nagy Bernadett nyerte meg. Vasárnap a hideg és az eső miatt elmaradt a nyílt verseny. A Kispest Open még hét hétvégén folytatódik májusban és júniusban. Az utolsó fordulót június 24-26. között Gyenesdiáson rendezik. Ezt követően, július 3-án indul az amatőrök versenye, amely augusztus közepéig tart.



(forrás: MTI)

Címkék: röplabda kispest strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr422894311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása