A szezon végeztével a Békéscsabai RSE vezetése elkezdte a csapat kialakítását a következő évadra. A keretből Jezerniczki Tímea és Bozóné Bakos Rita már biztosan távozik. Előbbi hazaköltözik Veszprémbe és vélhetőleg máshol folytatja pályafutását, míg utóbbi visszavonul az aktív játéktól.

További egy évvel meghosszabbította április végén lejáró szerződését a válogatott liberó, Molcsányi Rita, a több csapat által megkeresett Soós Nikolett, valamint az irányító Jenei Andrea. A klub kötelékében marad a hetvenkétszeres válogatott Fésüs Erzsébet, akinek az egyesületben betöltött szerepe függ a jövőbeni edző elképzeléseitől is. Két évre írt alá Horváth Vivien, valamint a korosztályos válogatott tehetséges centere, Czina Kata. Az amerikai irányító, Meghan Sherman visszautazott az Egyesült Államokba. Vele közel áll a megegyezéshez a viharsarki klub, és nem elképzelhetetlen még egy tengeren túli játékos érkezése sem. Rajtuk kívül több hazai játékossal is folynak az egyeztetések.

Baran Ádám, a BRSE elnöke elmondta, hogy az egyesület anyagi helyzete stabil. Köszönhetően annak, hogy megkötötték a megállapodásokat az önkormányzattal, valamint a főbb támogatókkal is. Rajtuk kívül biztató tárgyalások folynak további források bevonásáról. A klub tájékoztatása szerint a jövő hét elejéig szeretnék megnevezni az edzőt, aki a következő szezonban irányítja a csapatot.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda extraliga brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr242860627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása