Miközben a Békéscsabai RSE tagjai gőzerővel készülnek a bronzérem megszerzésére, a klub vezetése már a jövő szezonra előretekintve folytat tárgyalásokat a játékoskeret és az anyagi háttér megerősítésével kapcsolatban. Mint ismert, a 2012―2013-as szezonra már korábban aláírt Czina Kata, Horváth Vivien, Molcsányi Rita, Pallag Ágnes és Szombathelyi Szandra.

Ez a névsor még tovább erősödött, hiszen a következő szezon végéig szóló megállapodást írt alá Soós Nikolett is, aki az ötödik szezonját fogja kezdeni a békéscsabai csapatban. Az ütőjátékos elmondta, hogy az elmúlt években megszerette Békéscsabát, ahol sikeresen össze tudta hangolni az élsportot és felsőoktatásbeli tanulmányait. Ennek eredményeként idény közben megszerezte első diplomáját, valamint ezzel párhuzamosan közgazdász tanulmányokat folytat a békéscsabai gazdasági kampuszon.

― Az egyesület vezetése meggyőzött arról, hogy a csapat markáns célokért fog küzdeni a következő idényben és úgy gondolom, itt minden adott további fejlődésemhez! – nyilatkozta Soós Nikolett.

Baran Ádámtól, a Békéscsabai RSE elnökétől megtudtuk, hogy büszkeséggel tölti el, hogy a magyar mezőny egyik meghatározó játékosával tudtak szerződést hosszabbítani.

― Tovább folytatjuk az egyeztetetéseket a kiszemelt játékosokkal, valamint az egyesület támogatói körének bővítésével kapcsolatban ― közölte a klub első embere.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba soós röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr554463833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása