Címvédésre készül a kaposvári férficsapat. Demeter György legénysége veretlenül jutott el a döntőig, és a Kecskemét ellen is szeretné folytatni a jó sorozatot. A Fino-Kaposvár csapatkapitánya, Geiger András tavaly ősszel tért vissza szülővárosába, és a német, majd román bajnoki cím után újra szeretne Magyarországon is első lenni, amivel gyarapíthatná amúgy sem csekély éremgyűjteményét...

― A Kazincbarcika elleni, márciusi elődöntő óta hazai környezetben készültünk a bajnokság utolsó szakaszára ― mondta Geiger András, miközben a Vörös Sport Egészségcentrumban erősített. ― Megmondom őszintén, elég rosszul jött ez a szünet a döntő előtt, főleg, hogy a juniorválogatott három tagja nem edzett velünk, így nem tudtunk teljes kerettel felkészülni a döntőre. Remélem, a héten Demeter György edzőnek sikerül úgy összeállítani a csapatot, hogy esélyesként lépjünk pályára a döntő meccsein.

― Mennyiben más a bajnoki döntő, mint a szezon többi mérkőzése?
― Mindenképpen pszichésen nagyobb súlya van a döntőnek. Tudni kell, hogy mi tíz hónapon át készülünk erre a mérkőzéssorozatra. Mindenképpen csúcsforma-időzítés kell: a legjobb formánkat kell adni, hogy megnyerjük az ütközetet.

― Nyomja a csapatot az esélyesség terhe?
― Az esélyesség terhe minket nyom, de ezt, úgy érzem, fel tudja dolgozni a csapat. Bízom benne, hogy fejben is ott leszünk végig a mérkőzéseken, és akkor nem maradhat el a siker.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda rájátszás geiger

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr94461631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása