A Honvéd Zrínyi SE 3:0-ra nyert a Tiszavasvári SE otthonában a női NB II Keleti-csoportjában, az alapszakasz 16. fordulójában. Érdekesség, hogy alig egy hónapja, ugyanezen a pályán játszott egymással a két csapat, és akkor is sima vendéggyőzelem született.

Az eltelt időszakban, illetve a nemzeti ünnep miatt négynaposra sikeredett hosszú hétvégére alaposan átalakult a Zrínyi csapata. Volt, aki műtét, sérülés, külföldi út, családi program, vagy lejárt sportorvosi engedély miatt maradt távol. Mindezek okán csak hét játékos állt Kovács István edző rendelkezésére! A hiányzók ellenére a fővárosiak célja jó játékkal, minél jobb játszmaaránnyal a három pont megszerzése volt.

A 64 perc tiszta játékidőt hozó mérkőzésen a hazai csapat lelkesen és bátran küzdött. Sok labdamenetben egyenrangú ellenfele volt a budapesti együttesnek. Ennek ellenére a minden játékelemben jobban teljesítő Zrínyi megérdemelt 3:0 arányú győzelmet szerezett. Az alapszakasz 17. fordulójában, március 25én, vasárnap 11 órától a Zrínyi a csoportelső Nyíregyházát fogadja a békásmegyeri Bárczi Géza Általános Iskola tornatermében.

NB II, nők, Keleti-csoport, alapszakasz, 16. forduló

Tiszavasvári SE ― Honvéd Zrínyi SE 0:3 (―18, ―21, ―20)

Tiszavasvári, 50 néző. Játékvezetők: Szabó P., Daróczi Z.
Tiszavasvári: Török Sz., Homoki, Mezei, Tóth D., Répánszkiné, Szombati A. Csere: Kovács Zs., Lévai. Edző: Kolozsi János
Zrínyi: Durst H., Lakatos D., Szoldán G., Váradi, Juhos, Szoldán A. Csere: Ehmann. Edző: Kovács István

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 4:4, 7:9, 14:14, 15:20. 2. játszma: 3:2, 6:8, 10:15, 17:19, 20:21. 3. játszma: 3:5, 6:11, 11:15, 14:20, 19:24

(forrás: zrinyivolley.hu)

Címkék: zrínyi honvéd tiszavasvári nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr314325795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása