Közeledik a női NB I negyeddöntőjének első mérkőzése. A február 22-i első Békéscsaba―Újpest csata előtt az alapszakaszban harmadik helyen végző viharsarkiak két felkészülési mérkőzést vívtak a Miskolccal.

A felek abban egyeztek meg, hogy meccsenként kitöltik a két órát. A békéscsabaiaknál bemutatkozott a BSE-től némi huzavona után elvált friss szerzemény, Szombathelyi Szandra, aki azonnal megtalálta a helyét a csapatba, jól beilleszkedett. A játékos szélsőütőként, a jelenleg sérült Pallag Ágnes helyén került játékba.

Az első napon a miskolciaknak ment jobban a játék, igen szoros szettekben győztek 3:2-re. A szombat délelőtti újabb párharcban hasonló eredmény született, de már ellenkező előjellel, itt már a Békéscsabai RSE nyert 3:2-re.

A két mérkőzés az edzők szerint tökéletesen illeszkedett a felkészülésbe, a békéscsabaiak igyekeztek azokat a taktikai elemeket alkalmazni, amelyeket a nagyon erős Újpest ellen vetnének be.

A negyeddöntő műsora
1. mérkőzés, február 22. szerda, 18 óra: Békéscsaba—Újpest
2. mérkőzés, február 24. péntek, 17 óra: Újpest—Békéscsaba
3. mérkőzés, február 26. vasárnap, 17.30: Békéscsaba—Újpest
4. mérkőzés, február 28. kedd, 17 óra: Újpest—Békéscsaba
5. mérkőzés, március 1. csütörtök, 18 óra: Békéscsaba—Újpest

A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart.

(forrás: beol.hu)

Címkék: miskolc békéscsaba röplabda mvsc brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr904136311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása