Dél-Koreában négy röplabdajátékost örökre eltiltottak, miután bizonyosodott róluk, hogy bundáztak. A Kepco45 nevű csapat játékosai a jövőben semmiféle szerepet nem tölthetnek be a sportágban.

Bundagyanú miatt három volt, és egy jelenlegi röplabdázót vett őrizetbe a dél-koreai ügyészség Teguban. A vád szerint a 2009―2010-es szezonban legalább négy profi bajnoki mérkőzés eredményét manipulálták. Az egyik őrizetes azt állította, hogy megkereste őket egy szerencsejátékkal foglalkozó ügynök. Nem kizárt, hogy további személyeket vesznek őrizetbe a közeljövőben.

A játékosok az ügyészségi kihallgatáson beismerték bűnüket, csapatukat a profiligából is kizárták. A klub egyik vezetője sajnálatosnak nevezte a történteket, és elnézést kért a szurkolóktól.

A sporttal kapcsolatos tiltott szerencsejátékban nemrégiben 80 labdarúgót, hivatalos személyt, illetve ügynököt tartóztattak le Dél-Koreában.

(forrás: telesport.hu)

Címkék: korea röplabda bunda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr474099397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása