Megőrizte jó formáját a Pécs

 2012.01.23. 10:48

A Pécsi TE-PEAC MSB a csütörtöki, drámai Magyar Kupa-vereség után 3:1-re győzött a Dorog otthonában a férfi NB II alapszakaszának 12. fordulójában. Gyöngyösi Zoltán, a baranyaiak játékos-edzője kifejezetten tartott ettől a meccstől, de a hazaiak rossz formája miatt végül mindenkit játszatni tudott, és még így is magabiztosan nyert csapata.

― Csütörtökön csak egy hajszálon múlt, hogy a négyes kupadöntőbe jussunk NB II-es csapatként. Ötjátszmás, drámai csatában kaptunk ki ― kezdte a Csepel elleni párharc felidézésével Gyöngyösi Zoltán. ― Ezek után tartottam a Dorog elleni bajnokitól, hiszen a fizikai és a mentális fáradtság, Takács Attila sérülése, a nagy távolság, és a korai kezdés mind nehezítő körülményként jelentkeztek. Ráadásul a Dorog legutóbb Veszprémben nagyon szoros mérkőzésen kapott ki, így tudatosan nagy küzdelemre készültünk. Az én csapatom azt játszotta, amit vártam, kicsit tompán kezdtünk, de amint belerázódtunk a játékba, átvettük az irányítást. A csapat gerince, a meghatározó játékosaim szokás szerint jó teljesítményt nyújtottak, mellettük pedig lehetőséget tudtam adni azoknak, akik a hétközi kupameccsen nem jutottak szerephez. A harmadik játszmában mutatott játékkal nagyon elégedetlen voltam. Ellenfelünk mélyen a tudása alatt játszott, nyitásfogadásuk teljesen szétesett, így nagyon sok pontot ajándékoztak nekünk, amivel megkönnyítették a dolgunkat. Biztos vagyok benne, hogy a még hátralévő egymás elleni mérkőzésünkön sokkal jobban fognak játszani.

NB II, férfiak, alapszakasz, 12. forduló
Dorog ESE ― Pécsi TE-PEAC MSB 1:3 (―20, ―9, 23, ―17)

Címkék: pécs röplabda dorog pte nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr343740353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása