A női NB I-ben pénteken 17 óra 30 perctől a TF csapatát látja vendégül a Veszprémi Egyetemi SC, majd vasárnap ahhoz a Palotához utazik, ahol Nyári Sándor lett az új szakvezető!

Szinte biztosnak látszik, hogy a Veszprémi Egyetemi SC alakulata nem jut be a legjobb nyolc közé. A kilencedik hely megszerzése reális célkitűzés lehet, azonban ennek biztosításához szükség lenne még egy-két győzelemre.

― A TF ellen idegenben meglehetősen gyengén, jóval a tudásunk alatt teljesítettünk ― mondta Katona Péter, a VESC edzője. ― A visszavágón mindenképpen javítani szeretnénk. A múlt heti, Szolnok elleni vereség után különösen motiváltak a lányok, ég bennük a bizonyítási vágy. Az edzésmunkájukkal maximálisan elégedett vagyok, és úgy vélem, ilyen hozzáállással elérhetjük a sikert. Nem mellesleg a hazai közönségnek is kijárna már egy győzelem.

A pénteki összecsapás után vasárnap újra pályára lép a Veszprém, akkor a Palota otthonába látogat. Az összecsapást, ahol a papírforma vendégsikert ígér, 11 órától rendezik.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1003542790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása