Az éllovas kaposváriak pénteken rangadót játszanak a fővárosi MAFC otthonában, vasárnap pedig a Csepelt látják vendégül. A somogyi fiúkra a sűrű januári program részeként egy izgalmasnak ígérkező Magyar Kupa-negyeddöntő is vár, szintén Budapesten.

Győzelemmel kezdte az újesztendőt a kaposvári férficsapat. A veretlen éllovas hullámzó teljesítménnyel is 3:0-ra verte a négy közé vágyó Dágot.

― Most az elsődleges szempont a három pont megszerzése volt. A játék is akadozott, ami betudható az időpontnak. Felborult a szokásos bioritmusunk ― mondta a Fino-Kaposvár játékosa, Nacsa Gábor.

Hozzátette, hogy ennél csak jobb jöhet. A múlt héten kezdték az edzéseket, érezték, hogy még nagyon idény eleji a forma. Reméli, a január is úgy sikerül, mint a korábbi hónapok, szeretnék ezeket a heteket is győzelmekkel zárni.

A somogyiak az elmúlt évekhez hasonlóan nem unatkoznak majd januárban: szinte egymást érik a mérkőzések. Az előttünk álló hétvégén duplaforduló következik két fővárosi gárda ellen. A Kaposvár pénteken 18 órától a jó erőkből álló MAFC otthonában lép pályára, vasárnap 17 órakor pedig a Csepelt fogadja.

A bajnoki meccsek mellett egy Magyar Kupa-negyeddöntő is vár a társaságra januárban.

― A következő mérkőzéseken könnyebbek az ellenfelek, de sűrű lesz a program. A kupában például a Budapest-bajnokság éllovasával játszunk egy Munkácsy-méretű teremben. Nem lesznek ideális feltételek, de egész évben azért készültünk, hogy ezeket a feladatokat meg tudjuk oldani ― mondta Demeter György edző.

A szakvezető abban bízik, hogy a sérülések és a betegségek is elkerülik a csapatot, így összejöhet a bravúr, és a Kaposvár veretlenül fejezi be a bajnokság alapszakaszát.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr593541512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gregibroki 2012.01.13. 13:51:58

Meg tudná valaki mondani, hogy hol vannak a MAFC meccsei, kint Káposztásmegyeren? Mert ha igen, akkor az fantasztikusan rossz hír. Tavaly még valahol Budán voltam meccsükön, emlékeim szerint.
süti beállítások módosítása