Demeter György elismerése

 2012.09.19. 15:52

A felsőmocsoládi Bánó Mária Kastélyszállóban tartott röplabdás évadnyitó sajtótájékoztatón köszöntötték a Kaposvári Röplabda Akadémia szülőatyját, Demeter Györgyöt, aki nem csak a felnőtt bajnokcsapat vezetőedzőjeként, hanem a kaposvári utánpótlás szakmai igazgatójaként is dolgozik a sportágért.

Az ajándékot az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. nevében Horváth Éva, Kaposvár képviseletében nevében pedig Dér Tamás sportbizottsági elnök és Szerb György városi sportvezető adta át.

— Nagy meglepetés volt ez számomra, köszönöm — kezdte a tárgyjutalom átvétele után Demeter György. — Az akadémia nevében szeretném elmondani, hogy a legfontosabb az, hogy egy irányba haladunk, és ahhoz, hogy eredményt érjünk el, nélkülözhetetlen az anyagi támogatás: Kaposvár Megyei Jogú Város, valamint a Fino-Food kft. és az 1. MCM Kft. segítsége. Akkor tudjuk a gyerekeket igazán sportolóvá tenni, sportolóvá nevelni, ha a szülők is segítik ezt a munkát. Fontos, hogy a fiatalok fegyelmezettek legyenek, járjanak edzésre, és minél többen válasszák ezt a sportágat. Ezt a díjat, amit most átvehettem, úgy tekintem, mint az akadémia edzőinek elismerése.

demeterelismeres.JPG

— A három kaposvári röplabdás egyesület összefogása példát mutathat másoknak is — mondta Dér Tamás tanácsnok, a városi sportbizottság elnöke. — A magányos harcosok kora lejárt, csak összefogással, közös erővel lehet nagy dolgokat megvalósítani. Gratulálok az akadémiának, köszönöm a támogató vállalkozások segítségét, és sok sikert kívánok a következő évadhoz.

— Demeter György szakmai tudása, elhivatottsága hosszú ideje ismert. Gratulálok neki és annak az edzői csapatnak, amely felsorakozott mellé,. hogy a kaposvári röplabdáért tegyenek — tette hozzá Szerb György városi sportvezető.

A Kaposvári Röplabda Akadémia edzői jól dolgoztak a 2011—2012-es évadban: a fiú szakosztály gyermek és ifjúsági csapata egyaránt magyar bajnoki címet szerzett, és még több korosztályos dobogós helyezés is a somogyi megyeszékhelyre került.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: demeter akadémia kaposvár fino röplabda knrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr304788331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása