Nem volt igazán esélye a Miskolcnak vasárnap délután, a Budapest SE otthonában. A borsodiak csak az első szettben röplabdáztak valós tudásuknak megfelelően, így nem kerülhették el a sima vereséget a női NB I alapszakaszának 16. fordulójában.

Az első szett első felében jó támadásokat vezetett az MVSC, a játszma bizonyos szakaszában irányított is (11:12) a látogató. Még 18:17-nél sem lehetett tudni, melyik együttes kerül előnybe, ám ekkor a BSE kivédekezett több miskolci akciót, másrészt becsúsztak nyitásfogadási hibák a borsodiaknál, aminek egyenes következménye lett a hazai vezetés (1:0).

A második felvonásban leragadt Toma Sándor csapata, 13:3-nál máris eldőlt a szett sorsa. Az MVSC nyitásfogadásban pontatlanná vált, ezen felül a BSE blokkokban is hatékonyan teljesített. A fővárosiak akarata érvényesült a pályán, határozottan ütöttek centerben és a széleken is. A következő menetben sem változott a meccs képe, a miskolciak elkedvetlenedtek, bár 9:3 után még tartották a lépést és a tisztes távolságot (12:7). A budapestiek ennél közelebb nem engedték vendégeiket (19:11), és kihasználva a lehetőségeiket, megszerezték a sima győzelmet, illet e visszavették listavezető pozíciójukat a bajnoki tabellán (3:0).

NB I, nők, alapszakasz, 16. forduló

Budapest SE-FKF Zrt. ― Albrecht-Miskolci VSC-MISI 3:0 (19, 10, 14)

Városmajor, 100 néző. Játékvezetők: Csizmarik, Bodrogi
BSE: Horváth A., Tóthné, Hackl, Szombathelyi Sz., Vacsi, Tálas. Csere: Tóth A., Lakatos (liberó), Antal A., Dzunics. Edző: Fésűs Irén
Miskolc: Oláh Cs., Sitkey, Rédei, Kovács E., Szajkó, Szabó B. Csere: Nagy (liberó), Csarkó, Kiss V. Edző: Toma Sándor

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Fésűs Irén:
― Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, ezért örülök annak, hogy így játszottunk.
Toma Sándor: ― Sajnálom, hogy csak az első szettben tudtunk egységes, jó röplabdát produkálni. Nem hoztuk azt a teljesítményt ezúttal, mint amit az otthoni BSE elleni mérkőzésen.

(forrás: boon.hu)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 bse mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr833531257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása