November 25-én rendezték meg a huszonnegyedik Magyar Honvédség-szintű röplabdabajnokságot a Honvéd Zrínyi SE és a ZMNE KTSK szervezésében. Az induló csapatok az MK Katonai Felderítő Hivatal, az MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, és a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem képviseletében érkeztek.

Dr. Padányi József mérnök ezredes megnyitója után kezdődött a verseny, a körmérkőzések szabályai szerint. A bajnokságot végül a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem csapata nyerte meg. A ZMNE játékosai közül többen is különdíjat kaptak.

A győztes csapat tagjai: Kovács István nyugállományú őrnagy csk., Kotroczó Richárd, Patócs Bettina, Beiszer Tamás, Török Dávid, Sálek Máté, Varga László, Katona Balázs, Kopcsik Gergő, Molnár Róbert, Szabó Melinda



(forrás: honvedelem.hu)

Címkék: honvédség katona röplabda honvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr153443443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása