A Kecskemét—Kaposvár rangadó kiemelkedik a férfi NB I alapszakaszának programjából. A hétvégi, 13. forduló műsorában persze több érdekesnek ígérkező összecsapás is szerepel, de a legnagyobb érdeklődés teljesen érthetően, és kétségkívül az alföldi csúcstalálkozót övezi! Mi is ott leszünk, ezáltal Ti sem maradtok le semmiről! Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 13. forduló

DÁGI KSE — SÜMEGI RE

(december 3. szombat, 16 óra)
Továbbra is jó formában van a Dág, bár ha könnyelműsködik, könnyen bajba kerülhet, ez megmutatkozott legutóbb Szolnokon is, ahol már 2:0-ra vezetett a kistelepülés együttese, végül mégis csak 3:2-re tudott nyerni, nagy nehezen... Ilyesmi hazai pályán nem megengedhető! A szerdai, kazincbarcikai kupavereségből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, mert alaposan felforgatott összeállításban, erősen tartalékosan játszott a Dág, de így is szorossá tudta tenni mindhárom játszmát. Továbbra is határozottan állítjuk, hogy a Sümeg a legerősebb összetételében alkalmas és képes a jó eredmény elérésére, tehát a meglepetés benne van a csapatban. Hogy kijön-e, az szombat délután kiderül!

Tippünk 3:1

DUNAFERR SE — DEBRECENI EAC

(december 3. szombat, 16 óra 30 perc)
A közelmúltban többször is elégedetten nyilatkozott együttese játékáról és hozzáállásáról Tomanóczy Tibor, a Dunaferr SE edzője, pedig aki jól ismeri őt, tudhatja, hogy általában nem bánik könnyen a dicsérettel! De játékosai rászolgáltak! Mostanság könnyebb riválisokkal találkoznak a dunaújvárosiak, értelemszerűen az egy győzelemmel sereghajtó Debrecen is ebbe a kategóriába tartozik.

Tippünk 3:0

MAFC-BME-MAPEI — SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI

(december 4. vasárnap, 16 óra)
Kijött a hullámvölgyből a Szolnok? A Dág ellen megnyert két szett erre enged következtetni. És majdnem a meccs is megvolt! Előtte többször sem való tudásának megfelelően teljesített az együttes, de ha a jó (de mindenesetre a korábbinál jobb) formát állandósítani tudják a szolnokiak, és átmentik a fővárosi összecsapásra, megnehezíthetik a MAFC dolgát. A műegyetemi csapat tartalékosan is simán nyert a nyíregyházi kupameccsen, és a bajnokságban is jó sorozatban van. Odafigyeléssel és koncentrációval ez most folytatódhat!

Tippünk 3:1

KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE — FINO-KAPOSVÁR

(december 4. vasárnap, 17 óra)
Elérkezett a várva várt nagy rangadó! A sorsolás nem kedvezett a liga két legjobb csapatának, hiszen az alapszakasz elején a Kecskemétnek úgy kellett pályára lépnie Kaposváron, hogy előtte mindössze egy bajnokit játszott, Debrecenben, a somogyiak viszont egyet sem! Most mindkét együttes olyan sorozatból érkezik a nagy összecsapásra, amelyben kizárólag gyengébb riválisokkal találkoztak, és néhányszor bizony nem volt szükség teljes erőbedobásra a sima győzelemhez. Ennek most vége, hiszen nem kétséges, hogy mindkét részről a maximumra lesz szükség! A kaposváriak meggyőzőbben teljesítettek az alsóháziak elleni meccseken, de ez nem mérvadó, ahogyan a két nemzetközi előkészületi meccs sem. A vendégek egy esetleges vasárnapi siker esetén sem mondhatják magukat alapszakasz-győztesnek, de nagyon közel kerülnek hozzá...

A mérkőzésről élő eredményközléssel jelentkezünk Facebook-oldalunkon, illetve részletes, helyszíni tudósítással a blogon!


Tippünk 2:3

VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA — SOLLIGHT-NYÍREGYHÁZI FRK

(december 4. vasárnap, 17 óra 30 perc)
Eleinte izmoskodott a Nyíregyháza, de a közelmúltban nem tudott számottevő eredményt elérni. Erre Kazincbarcikán is csekély az esélye, a borsodiak ugyanis nem tudják úgy ellazsálni a meccset, hogy rosszul jöjjenek ki belőle. Ráadásul nyilván eszükben sincs lazsálni...

Tippünk 3:0

Szabadnapos: Csepel

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr763428481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása