A férfi NB I alapszakaszának 11. fordulójában a Dunaferr SE a vártnál simábban nyert 3:0-ra a Sümegi RE otthonában. A magabiztosan, taktikusan játszó dunaújvárosiaknak nem okozott gondot a bakonyiak legyőzése.

Tomanóczy Tibornak ezúttal sem kellett csalódnia játékosaiban, hiszen a dunaújvárosi fiatalok esélyt sem adtak ellenfelüknek arra, hogy szorossá tegyék a mérkőzést. A látogatók ugyanis a játék minden elemében magasan felül tudták múlni vetélytársukat, így az első felvonást kiütéses, 25:7-es sikerrel zárva tudatosították a sümegiekkel, hogy ne is álmodozzanak a pontszerzésről. A fölényes első etap után bátran cserélgette játékosait a Dunaferr edzője, s ők élni is tudtak a bizalommal, így hiába javult valamennyire a hazai együttes, a második és a harmadik játszmát is simán nyert a látogató.

Nem véletlenül volt elégedett a látottakkal a csapat edzője, aki elsősorban fiatal játékosai taktikai fegyelmét méltatta a találkozó után.

— Szépen, okosan, taktikusan játszottunk és egy pillanatig sem volt veszélyben győzelmünk. Minden olyan elemet megcsináltunk, ami a röplabda alapja, ezen kívül próbálgattam a fiúkat, ki miként áll helyt. Gratulálok a csapatomnak nem csak a kiváló játékhoz, hanem hogy betartottak mindent, amit kértem — értékelt Tomanóczy Tibor.

NB I, férfiak, alapszakasz, 11. forduló
Sümegi RE — Dunaferr SE 0:3 (—7, —15, —17)

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 sümeg dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr683399023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása