Vasárnap délután vidám társaság gyűlt össze a kishegyesi Ady Endre Általános Iskola tornatermében. Röplabdatorna zajlott amatőr, vegyes csapatokkal, a VMSZ helyi ifjúsági szervezetének szervezésében. A röplabda mellett természetesen a barátkozáson volt a hangsúly — mondta el Kovács Károly, az ifjúsági szervezet elnöke.

— A tornára összesen tíz csapat nevezett be, hét felnőtt és három általános iskolás — mesélte Kovács Károly. — A hazai csapatok mellett érkeztek résztvevők Óbecséről, Topolyáról, Hajdújárásról, illetve Királyhalmáról. Az általános iskolásoknál Kishegyes lett az első, a felnőtteknél pedig Topolya. A tornára idén második alkalommal került sor, de változás történt az első alkalomhoz képest, ugyanis tavaly még az Eco Enjoy ifjúsági szervezet szervezte.

Az ifjúsági elnök elmondása szerint jövőre is folytatni szeretnék a hagyományt és meg akarják szervezni a tornát.

(forrás: magyarszo.com)

Címkék: vajdaság röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr673386843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása