A férfi NB I alapszakaszának tízedik fordulójában a Szolnoki Főiskola RK-SI együttesét fogadja a Dunaferr SE. A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik Dunaújvárosban. A két csapatot jelenleg egymás mögött áll a tabellán.

A dunaújvárosiak jelenleg csak egy hellyel előzik meg a vendégeket a bajnoki táblázaton, de nagy meglepetés lenne, ha nem a Dunaferr nyerné a mérkőzést. Bár Tomanóczy Tibor vezetőedző véleménye szerint nem sikerült tökéletesen a felkészülés.

— Különböző okok miatt több játékos is edzéseket hagyott ki a héten — mesélte a tréner. — Pádár Krisztián hátsérülése miatt valószínűleg nem játszhat az Országos Ifjúsági Bajnokság szombati, második fordulójában, Egerben, és az NB I-es mérkőzésen sem. Tóth András lázas betegsége miatt csak csütörtökön kezdett tréningezni. Czintula Mihály pedig munkahelyi elfoglaltság miatt kevesebbet tudott gyakorolni. Ennek ellenére mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Amennyiben olyan mentalitással lépünk pályára, mint a Csepel ellen, akkor nem lehet probléma. Megfelelően kell koncentrálnunk, mert a gyengébb csapatok felszabadultan játszanak ellenünk.

A tízedik forduló további programja
Dági KSE — MAFC-BME-Mapei
Fino-Kaposvár — Sollight-Nyíregyházi FRK
Sümegi RE — Kalo-Méh-Kecskeméti SE
Vegész RC-Kazincbarcika — Csepel
Szabadnapos: Debreceni EAC

A bajnokság állása kilenc forduló után
1. Kaposvár 20 pont (7 mérkőzés)
2. Kecskemét 20 pont (8 mérkőzés)
3. MAFC 19 pont (9 mérkőzés)
4. Dág 15 pont (8 mérkőzés)
5. Kazincbarcika 15 pont (8 mérkőzés)
6. Dunaferr 13 pont (8 mérkőzés)
7. Szolnok 9 pont (8 mérkőzés)
8. Csepel 8 pont (7 mérkőzés)
9. Sümeg 7 pont (8 mérkőzés)
10. Nyíregyháza 4 pont (8 mérkőzés)
11. Debrecen 2 pont (9 mérkőzés)

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság dunaújváros röplabda nb1 dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr103373854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása