Jó meccseket tartogat a női NB I alapszakaszának hétvégi, hetedik fordulója, de nagy meglepetéseket és szoros rangadókat nem. Persze, váratlan eredmény bármikor születhet, de előzetesen nagyon úgy tűnik, hogy a veretlen BSE nem fog kikapni, és a nyeretlen Palota, illetve Tatabánya rossz sorozata sem most szakad meg. Előzetes!

NB I, nők, alapszakasz, 7. forduló

VESZPRÉMI EGYETEMI SC — PALOTA RSC

(október 15. szombat, 16 óra)
A várakozásoknál talán gyengébben szerepel a Veszprém, amely a Miskolctól, a Szolnoktól és a TF-től is kikapott. Hazai pályán mégis toronymagas esélyes a nagy gondban lévő, a szezont meglehetősen rosszul kezdő, nyeretlenül sereghajtó Palota ellen. A fővárosiaknak lassacskán égetően fontos lesz a pontszerzés, mert a riválisok egyre távolodnak tőlük!

Tippünk 3:1

ALBRECHT-MISKOLCI VSC-MISI — TEVA-GÖDÖLLŐI RC

(október 15. szombat, 17 óra)
Jó formában van a Miskolc, ezt mutatja a BSE elleni pontszerzése is! Hazai környezetben most elkaphatna egy nagycsapatot, a borsodiak számára pech, hogy a Gödöllő most éppen jó formában van. A címvédő városmajoriak elleni vereség csupán kisiklás volt, ezt mutatja a Vasas elleni edzőmeccsen és a Békéscsaba elleni bajnokin elért siker. A szűk miskolci teremmel azonban meggyűlhet a gödöllőiek baja!

Tippünk 2:3

BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM — ÚJPESTI TE

(október 16. vasárnap, 11 óra)
Korán kelnek az újpestiek, és utaznak Kaposvárra. A kérdés csak az, milyen kerettel? Az Extraligából érkezett riválisok ellen eddig az első csapat játszott, nem sok sikerrel (vereség a BSE, a Gödöllő és a Békéscsaba ellen), míg a korábbi másodvonalbeli, tehát NB I-es csapatok ellen a junior állt fel, de csak a Tatabányát tudta megverni. Ha minden igaz, most a felnőttek utaznak a somogyiak otthonába, és korai kelés ide, nemzetközi és hazai sorozatterhelés oda, nyerni fognak.

Tippünk 0:3

BUDAI XI SE — BSE

(október 16. vasárnap, 13 óra)
Egy budai kiscsapat és egy budai nagycsapat találkozója, eltérő célokkal. A Budai XI SE a Palota ellen megszerezte szezonbeli első sikerét, aztán az új edző, Oláh János egy nagyszerű győzelemmel mutatkozott be az együttes kispadján (3:0 Tatabányán). Az újjászerveződött, átalakult BSE továbbra is a bajnoki címre hajt, ezért az alapszakaszban nem könnyelműsködhet.

Tippünk 0:3

BÉKÉSCSABAI RSE — TFSE-KRA

(október 16. vasárnap, 16 óra)
Baráti csapatok játszanak Békéscsabán, de még mielőtt a háttérben a férfiak elérzékenyülve összeölelkeznének, a hazaiak győzni fognak.

Tippünk 3:0

SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI — TATABÁNYAI VOLÁN SE

(október 16. vasárnap, 16 óra)
A nyeretlen Tatabánya a jó formában lévő Szolnokhoz utazik. Ezen sincs mit magyarázni: országos egyes!

Tippünk 3:0


Közép-európai Liga, nők, alapszakasz, az 5. fordulóból előrehozott mérkőzés

VASAS-ÓBUDA-HOFEKA — OK NOVA KBM BRANIK MARIBOR (szlovén)

(október 14. péntek, 20 óra)
A szlovénok csütörtökön megverték az Újpestet, majd az éjszakát Budapesten töltötték, és pénteken a Vasast is megverik. Lehet, hogy nem így történik, de az nagy meglepetés lesz, mert az óbudaiak idénykezdete a sérülések és a mutatott játék miatt még meglehetősen döcögős.

Tippünk 0:3

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr213301563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása