A második helyet szerezte meg a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Fino-Kaposvár a Sümegen megrendezett férfi felkészülési tornán. A somogyiak a hazaiakat és a Dunaferrt legyőzték, a Dágtól viszont kikaptak.

A felnőtt válogatott játékosai – Kaszap Tamás, Nagy József, Szabó Alpár és Dömötör Lajos – nélkül felálló kaposvári együttes a négycsapatos torna első körében rögtön rangadót játszott, és 2:1-re megverte a Dunaferr gárdáját, amelyből Dávid Csanád szintén hiányzott a válogatott miatt. A somogyiak ezután 2:0-ra kikaptak a teljes csapattal felálló Dágtól, majd ugyanilyen arányban, magabiztosan nyertek a házigazda Sümeg ellen. A körbeverés után, jobb játszmaaránnyal végül a Dág szerezte meg a torna első helyét a Kaposvár és a Sümeg előtt. Ezen a viadalon mutatkozott be a bajnokcsapat új szerzeménye, a héten szerződtetett Nacsa Gábor.

Demeter György vezetőedző fiatal, formálódó legénysége szeptember első hétvégéjén a hagyományos kecskeméti Hírös Kupán lép majd pályára, a házigazda Kalo-Méh-Kecskeméti SE, az osztrák Union Arbesbach, a román Stiinta Expolari Baia Mare, a Sümegi RE és a Dunaferr SE társaságában.

Felkészülési torna, férfiak, Sümeg
Dági KSE – Fino-Kaposvár 2:0
Fino-Kaposvár – Dunaferr SE 2:1
Dunaferr SE – Dági KSE 2:1
Sümegi RE – Dunaferr SE 2:0
Fino-Kaposvár – Sümegi RE 2:0
Dági KSE – Sümegi RE 2:0
A végeredmény: 1. Dág, 2. Kaposvár, 3. Sümeg, 4. Dunaferr

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr913187339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása