Két vereséggel és egy győzelemmel az utolsó, negyedik helyen végzett a hétvégi, sümegi felkészülési tornán a Dunaferr SE férficsapata.

A dunaújvárosiak a végső győztes Dág ellen szerezték egyetlen sikerüket (2:1) a csapatépítés szempontjából nagyon hasznos viadalon, ahol három jó és hasznos mérkőzést játszottak. Tomanóczy Tibor vezetőedző elégedett volt a mutatott teljesítménnyel, hiszen ezúttal nem az eredmény volt az elsődleges. Az alaposan megerősített Sümeg csapatától 2:0-ra kapott ki a Dunaferr, míg a bajnoki- és Magyar Kupa-címvédő ellen egy izgalmas, jó mérkőzésen, 2:1 arányban maradt alul.

Az edző minden variációt kipróbált a mérkőzéseken, s elmondása szerint a fiatal játékosok egyáltalán nem vallottak szégyent a felnőttek ellen sem.

– A felkészülés mostani szakaszában elégedett vagyok játékosaim teljesítményével. A hibáink kijavításán tovább dolgozunk. Köszönet azoknak, akik segítettek, hogy részt vegyünk a sümegi tornám, amelyen rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtunk – mondta Tomanócz Tibor.

Felkészülési torna, férfiak, Sümeg
Dági KSE – Fino-Kaposvár 2:0
Fino-Kaposvár – Dunaferr SE 2:1
Dunaferr SE – Dági KSE 2:1
Sümegi RE – Dunaferr SE 2:0
Fino-Kaposvár – Sümegi RE 2:0
Dági KSE – Sümegi RE 2:0

A végeredmény: 1. Dág, 2. Kaposvár, 3. Sümeg, 4. Dunaferr

Címkék: dunaújváros röplabda sümeg dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr713186248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása