Az alapító-vezetőedző-mindenes, Szalayné Sebők Éva tragikus halálával pótolhatatlan veszteség érte a Palota RSC együttesét, és félő volt, hogy a csapatmegszűnési hullám elsodorja az NB I-es klubot is, amely pedig az elmúlt szezonban hősies küzdelemben, néha szinte emberfeletti produkcióval biztosította bennmaradását.

Most már biztosan kijelenthető: szerencsére szó sincs megszűnésről, a Palota ott lesz az összevont bajnokság rajtjánál, ráadásul a tavalyihoz képest erősebb kerettel, ugyanis Soós Ivett után újabb egykori Európa-bajnoki résztvevő utánpótlás-válogatott röplabdázót igazolt a klub Papp Dóra személyében, aki a székesfehérvári MÁV Előre együttesétől érkezett. Információnkat a játékos is megerősítette.

A Palota edzője az eddigi csapatkapitány, Balogh Beatrix lesz.

Címkék: palota röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr703179261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása