Foghíjas kerettel dolgozik ezekben a napokban Demeter György, a bajnok Fino-Kaposvár férficsapatának vezetőedzője. Játékosainak többsége ugyanis a válogatottakkal gyakorol...

Igencsak foghíjas kerettel – egészen pontosan három játékossal – dolgozik ezekben a napokban Demeter György, a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Fino-Kaposvár férficsapatának mestere. Kaszap Tamás, Nagy József, Szabó Alpár és Dömötör Lajos a lettek elleni olimpiai elő-előselejtezőre készülő felnőtt válogatottal edzőtáborozik Kecskeméten, míg hárman – Gergye Roland, Vajda Tamás és Bozóki Bence – az ifjúsági-válogatottal készül Izsákon.

(forrás: sonline.hu)

A hunvolley.blog információi szerint Bagics Balázs és Hoboth Ákos után távozhat Kaposvárról Németh Ferenc (Szerbia) és Schulcz István (Belgium) is. Csoma Krisztián nem szerződött Ausztriába, mert Botos Ferenc csapata, az Union Arbesbach centert keresett, a kecskeméti nevelésű röplabdázó viszont feladóátlót akar játszani a jövőben. Továbbra sem dőlt el Kovács I Zoltán és Geiger András sorsa, ha nem találnak maguknak csapatot külföldön, akkor mindketten a somogyiakat erősítik a következő idényben.

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr943156223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása