Hétvégén ismét Dunaferr Kupa!

 2011.08.11. 17:04

Négy csapat részvételével rendezik meg vasárnap a Kelemen István Emlékmű Tornát a hagyományos Dunaferr Kupáért! A felkészülési viadalon köszöntik a hatvanéves mestert, Kelemen Istvánt!

A Dunaújvárosi Sportcsarnok ad otthont vasárnap a röplabdázók hagyományos Dunaferr Kupájának, amely egyben tisztelgés lesz egy kiváló szakember életpályája előtt is. A Kelemen István Emlékmű Torna apropóját az adja, hogy az ország egyik, ha nem a legkiválóbb utánpótlás szakedzője pont a viadal napján lesz hatvan esztendős, s egyben nyugdíjas. Munkáját a szövetségben is elismerték, hiszen a közelmúltban vehette át azt az életműdíjat, mellyel az utánpótlás-nevelésben nyújtott erőfeszítéseit jutalmazták a sportági vezetők.

Térjünk azonban vissza a vasárnapi megméretésre, amelyen a Dunaferr csapatán kívül a Kecskemét, a magyar serdülőválogatott, valamint a Sümegi SE együttesei vesznek részt. A viadal délelőtt tíz órakor kezdődik, s a szabályok szerint körmérkőzéses alapon döntik el a résztvevő csapatok a helyezések sorsát. A mérkőzések két nyert játszmáig tartanak. A belépés ingyenes, s a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, s olyan Kelemen-tanítványt, aki valaha együtt dolgozott a magyar röplabdasport emblematikus figurájával.

A tervezett program (az időpontok tájékoztató jellegűek)
10.00: Dunaferr SE – Serdülőválogatott
11.30: Kalo-Méh-Kecskeméti SE – Sümegi RE
13.00: Serdülőválogatott – Kecskemét
14.30: Sümeg – Dunaferr
16.00: Serdülőválogatott – Sümeg
17.30: Kecskemét – Dunaferr

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: dunaújváros röplabda dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr293146434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása