Feladógondok Gödöllőn

 2011.06.09. 09:11

A hunvolley.blog értesülései szerint visszatér Franciaországba Kriegel Éva, a TEVA-Gödöllői RC feladója. Mivel csapattársa, Tóth Luca is országot váltana (ő Angliába tart), komoly feladógondok alakulhatnak ki az együttesnél!

Honlapunk információi szerint Merkószki Tünde és Szakmáry Gréta is marad Gödöllőn. Egyelőre visszatértek Nyíregyházára pihenni, de a következő szezon előtt a felkészülést Gödöllőn, egykori edzőjükkel, Ludvig Zsolttal kezdik meg, bár Merkószki esetében sokáig tartotta magát a pletyka, miszerint a Nyíregyházi Főiskola SE röplabdázója lesz.

Szóbeszéd tárgya, hogy Németh Zsuzsannát hívják az NB I-es Szolnokhoz. Biztos távozónak egyelőre csak Kriegel Éva számít, aki várhatóan visszatér Franciaországba. Ezáltal komoly feladógondokkal küzdenek Gödöllőn. A múlt héten tárgyaltak a Szent István Egyetem békéscsabai kampuszán tanuló Jenei Andreával, aki a hétvégi MEFOB-döntőn kiérdemelte a torna legjobb előkészítőjének járó különdíjat.

A teljes cikk több információval ide kattintva megtekinthető!

Címkék: röplabda gödöllő extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr462969859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plml 2011.06.12. 18:31:49

Ő nem írt már alá egy egy éves szerződést a BRSE-vel?

Rodics · http://hunvolley.blog.hu 2011.06.12. 19:53:55

@plml: Attól még nyugodtan tárgyalhat más csapattal, nem?

plml 2011.06.13. 10:56:30

Tárgyalni tárgyalhat.. csak ha van egy élő szerződése, akkor egy esetleges jobb gödöllői ajánlattal, hogy fog tudni élni?

Rodics · http://hunvolley.blog.hu 2011.06.13. 17:39:35

@plml: Szerintem úgy, hogy ha a játékos elfogadja az esetleges jobb ajánlatot, utána a két klub vezetője leül egymással, és tárgyalnak a szerződésből vaó kivásárlásról.
süti beállítások módosítása