A hírek szerint már meg is van a három távozó játékos utódja Veres Péter orosz csapatánál, a Dinamo Moszkvánál. Egy olimpiai bajnok távozik, de érkezik helyette egy másik!

Az már biztos, hogy az oroszok közül a center, Alekszej Kazakov, valamint a feladóátló, Roman Jakovlev távozik, illetve a brazil olimpiai- és világbajnok, Világliga-győztes Dante sem marad.

Az érkezők között van a 29 éves, 196 centiméter magas Nyikolaj Pavlov, aki 2007 óta az Orosz Kupa-győztes Lokomotiv Novoszibirszk feladóátlója volt.

A 27 éves, 200 centis Gyenyisz Kalinyin 2006 óta az Iszka Ogyincovo nyitásfogadó-szélsőütője volt. Tagja volt a két évvel ezelőtt Világliga-bronzérmes orosz válogatottnak, háromszoros bajnoki második, Bajnokok Ligája-harmadik.

A nagy dobás az olimpiai bajnok, Világliga-győztes amerikai David Lee leigazolása! A 29 éves, 203 centi magas center korábban a török Halkbank Ankara, és az olasz Trenkwalder Modena játékosa is volt. 2009-ben került Oroszországba, előbb a Lokomotiv Novoszibirszk, majd az előző idényben a Kuzbassz Kemerovo röplabdázója volt. Jelenleg is tagja a Világligában szereplő amerikai válogatottnak, amelynek korábban csapatkapitánya volt.

Mint arról a hunvolley.blog is hírt adott, egy nappal ezelőtt dőlt el, hogy a Dinamo Moszkva annak ellenére sem indulhat a Bajnokok Ligája következő idényében, hogy legutóbb az elitsorozatban bronzérmes, az Orosz Kupában és a bajnokságban pedig második volt.

Címkék: orosz moszkva lee röplabda veres dinamo

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr252952287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása