Légiós-körkép, május 10.

 2011.05.11. 01:42

Közkívánatra újra jelentkezik a sokak által kedvelt és hiányolt légiós-körkép elnevezésű rovat, gazdag tartalommal, a teljesség igényével! Bőven van miből szemezgetnünk, hiszen a magyar röplabdázók Európa és az USA számos országában, államában sikeresen szerepelnek!

FÉRFIAK

Veres Péter (Dinamo Moszkva, orosz): Ezüstérmes lett a csapat a bajnokságban, miután 3:1-es összesítésben alulmaradt a Zenit Kazany elleni párharcban. A harmadik és a negyedik meccsről ide kattintva olvashatnak!

Németh Szabolcs, Geiger András, Nagy Péter (Remat Zalau, román): A bajnokcsapat számára véget ért a szezon.

Kecskeméti Péter (CS Stiinta Explorari Baia Mare, román): A bajnoki ezüstérmes számára véget ért a szezon.

Dávid Zoltán (CVM Tomis Constanta, román): A csapat számára véget ért a szezon.

Molnár Dávid (TV Bühl, német): Az alsóházi rájátszás hatodik, utolsó fordulójában 3:1-es hazai győzelem az A!B!C Titans Berg. Land ellen. Statisztika itt! Képgaléria itt! A csapat a csoport harmadik helyén végzett, összesítésben a 11. helyen, tehát nem tudott javítani alapszakaszbeli pozícióján. A magyar liberó együttese számára ezzel véget ért a szezon.



Botos Ferenc (edző, Union Raiffeisen Arbesbach, osztrák): A csapat számára véget ért a szezon.

NŐK

Kötél Zsanett (Entente Saint-Chamond, francia): A bajnoki alapszakasz 22., utolsó fordulójában 3:0-s vereség a Quimper Volley otthonában. Ezzel a szezon a 13 győzelemmel és 9 vereséggel a 12 csapatos tabella 6. helyén záró együttes számára véget ért.



Nagy Mariann (Lavoro.Doc Pontecagnano, olasz): A rájátszás második mérkőzésén 3:1-es vereség otthon a Famila Generali Chieri ellen. A magyar játékos a mezőny legeredményesebbjeként 21 pontot szerzett. Statisztika itt! Az együttes számára ezzel véget ért az idény.

Horváth Dóra (Asystel Novara, olasz): Győzelemmel kezdte a rájátszást a Novara! A negyeddöntő első meccsén 3:1-es siker a Scavolini Pesaro otthonában! A mezőny legeredményesebbje 42 támadásból szerzett 20 pontjával (48%), valamint egy ásznyitásával és két blokkjával (23 pont, +14) a magyar röplabdázó volt! A második meccset szerda este rendezik. Statisztika itt!

Kovács Eszter (SWE Volley-Team, német) és Liliom Rita (Alemannia Aachen, német): A bajnoki alapszakasz 30., utolsó fordulójában, tehát a szezon zárásaként egymás ellen játszott a két magyar. Hazai pályán 3:2-es erfurti győzelem született. Kovács csereként állt be, egy pontot szerzett, Liliom kezdő volt, hét pontig jutott, majd lecserélték. Statisztika itt! Képgaléria itt! Ezzel mindkét együttes számára véget ért az idény, a 15 csapatos tabellán az SWE a 13., az Aachen pedig a 9. lett.

Bognár Krisztina (SC Potsdam, német): A bajnoki alapszakasz 30., utolsó fordulójában 3:1-es vereség az USC Münster otthonában. A magyar feladó kezdő volt, de lecserélték, pontot nem szerzett. Statisztika itt!

Címkék: légió röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr482894712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása