Rengeteg maradt még bennük

 2011.04.19. 23:19

Hazai környezetben szerepel szerdán a Vegyész RC-Kazincbarcika. A borsodiak a férfi Extraliga bronzpárharcának második mérkőzésén az összesítésben 1:0-s előnyben lévő Dunaferr SE csapatát fogadják.

Dudás András, a Kazincbarcika edzője: – Amint akkor nyilatkoztam, első mérkőzésnek a vereség ellenére jó volt. Nagyon nehéz a bajnokság ezen szakaszában formát időzíteni, hiszen viszonylag rövid időn belül háromszor is megmérkőzünk ellenfelünkkel. Más típusú munka kell, mint korábban, és nehezebb eltalálni, hogy a játékosaink éppen milyen formát fognak mutatni, hiszen havonta kell csúcson lenni. A Kaposvár ellen az elődöntőben ez úgy érzem, sikerült, ezen az első meccsen viszont kevésbé. De nem volt rossz a teljesítményünk, és úgy gondolom, hogy akár fordított eredmény is születhetett volna, de voltak hibáink és ezeket orvosolnunk kell a mostani mérkőzésre. Az újvárosi meccsen rengeteg maradt bennünk, ezt ki kell hoznunk magunkból hazai környezetben. Mivel sok biztató jelet láttam, optimista vagyok. Egyértelmű célunk a győzelem megszerzése, az egyenlítés a párharcban. Ez azért is feltétlenül szükséges, mert meccsben akarunk maradni, és ha kihozzuk magunkból, ami bennünk van, akkor nem lehet gond.

Ruffing Péter, a Dunaferr edzője: – Sikerült kihasználnunk a pályaelőnyünket az első meccsen. Ezúttal remekül teljesített Tomanóczy Tibor, de jól játszott Bokor Elek és Lukács Attila is. Szerdán, Kazincbarcikán a második mérkőzésen sokkal nehezebb dolgunk lesz, hiszen a borsodiak a lelkes közönségük előtt mindenképpen harcosabban játszanak majd.

(forrás: Borsod Online, Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: dunaújváros röplabda kazincbarcika dunaferr vegyész extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr992841182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása