Merth Attila már javában készül az idei versenyévadra. A szervátültetettek röplabda-válogatottjának tagja elmondta, a magyar nemzeti csapat kétszer is Zalaegerszegen edzőtáborozik majd. A tüdőátültetett sportoló a világbajnokságon négy éve harmadik, két éve pedig második helyen végzett a magyar csapattal, s most nagyon fogadkozik, hogy aranyéremmel egészíti ki gyűjteményét.

„Mindkét eddigi érmünket Európán kívül, Bangkokban, illetve Perthben szereztük, de az idén Göteborg ad otthont a világbajnokságnak – mondta a zalaegerszegi sportember. – Ha úgy tetszik, hazajövünk Európába, és fogadalmat tettünk, hogy meg is nyerjük a világbajnokságot. Európa-bajnoki címünk már van, de az lenne az igazi, ha vb-arannyal zárnánk le ezt a szép sorozatot. A csapat tagjai között vannak, akik később talán már nem tudják vállalni a versenyzést, számukra még fontosabb lenne a siker. Egyeztettünk a válogatottal és március elején, illetve valamikor júniusban is Zalaegerszegen edzőtáborozunk a tökéletes felkészülés érdekében.”

Merth Attila elmondta, a zalaegerszegi amatőr röplabdázók rengeteget segítenek neki, illetve a válogatott csapatnak is a felkészülésben, hiszen állandó edzőpartnerként számíthatnak rájuk.

(forrás: Zalai Hírlap)

Címkék: röplabda zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr532651001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása