Közeleg a női Extraliga középszakaszának vége, ez abból érződik leginkább, hogy a Nyíregyházi Főiskola kiesése már eldőlt, és a vasárnapi negyedik fordulóban további fontos kérdésekre kaphatunk választ! A BSE és az Újpest például egy esetleges győzelemmel biztosítaná csoportja első helyét. Beharangozó!

Extraliga, nők, középszakasz, az 1-4. helyért, 4. forduló

VASAS DUNA AUTÓ ÓBUDA – BSE-FCSM
(Január 23. vasárnap, 18 óra)
Bár Vatai Gabriella minden bizonnyal visszatér a Vasas csapatába, nem valószínű, hogy együttese szakítani tud az idei szezon negatív hagyományával. Az óbudaiak az eddigi három örökrangadón egyetlen árva szettet sem tudtak nyerni, így nagy meglepetés lenne, ha negyedik nekifutásra győznének a derbin. Valamiért nem fekszik a Vasasnak a rivális játéka, ezenkívül Oláh Vivien is meglehetősen hiányzik az együttesből. Ha a BSE igazolja a papírformát és nyer, az összes többi eredménytől függetlenül biztosítja az első helyezést, s ezzel a rájátszás egyes sorszámát. Kalapot emelünk a Vasas előtt, kukoricán térdepelünk, hamut szórunk a fejünkre, mea culpázunk és Canossát járunk, ha mégis sikerül a győzelem, de reális esélyt nem látunk rá.

Tippjeink
Kovács Gábor 3:1
Rodics Dániel 1:3

TEVA-GÖDÖLLŐI RC – NRK-NYÍREGYHÁZA
(Január 23. vasárnap, 18 óra)
Vannak csapatok, amelyek szerényen, szorgalmasan, eredményesen, jól dolgoznak, a sors mégis mostohán bánik velük. Nem írjuk le századszor is, mennyi nehézsége van önhibáján kívül az NRK-nak, és a pénteki meccsen ráadásul egy újabb ember, Bodnár Nerina is kidőlt a sorból sérülés miatt. A Gödöllő ellenben meglepően jól kezdte a középszakaszt, kevesen gondolták, hogy három kulcsember, a feladó, a liberó és a csapatkapitány kiesése után ilyen kiválóan fog szerepelni az együttes. Bár az alapszakaszban nyerni tudott idegenben a Nyíregyháza, erre most elég kicsi az esély.

Tippjeink
Kovács Gábor 3:1
Rodics Dániel 3:0

Extraliga, nők, középszakasz az 1-4. helyért,
Az állás 3 forduló után
1. BSE 16 pont (25:10)
2. Gödöllő 13 pont (18:18)
3. NRK-Nyíregyháza 13 pont (17:22)
4. Vasas 12 pont (14:22)

Extraliga, nők, középszakasz, az 5-8. helyért, 4. forduló

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA SE – BÉKÉSCSABAI RSE
(Január 23. vasárnap, 15 óra)
A szabolcsiak már biztosan búcsúznak az élvonaltól, a viharsarkiak azonban még küzdenek a hatodik helyért, úgyhogy nem kétséges, melyik csapat lesz motiváltabb. Pénteken a Békéscsaba nagyon megverte a továbbra is nyeretlen és sérülésektől sújtott Nyíregyházát, és valószínűleg idegenben sem lesz más forgatókönyv.

Tippjeink
Kovács Gábor 0:3
Rodics Dániel 0:3

ÚJPESTI TE – MÁV ELŐRE SC
(Január 23. vasárnap, 17 óra)
Székesfehérváron mindkétszer az Újpest nyert, a fővárosban eddig csak egyszer találkoztak, és akkor simán győzött a MÁV Előre... Nagy rivalizálás zajlik a két együttes között, szikrázó csata várható vasárnap délután is. Ha a jelentősen megerősített újpestiek nem hibáznak, akkor a hátralévő két kör eredményeitől függetlenül biztosítják az ötödik helyet maguknak. Márpedig az UTE egy rutinos, erős, céltudatos csapat...

Tippjeink
Kovács Gábor 2:3
Rodics Dániel 3:1

Extraliga, nők, középszakasz, az 5-8. helyért,
Az állás 3 forduló után
1. Újpest 17 pont (24:12)
2. MÁV Előre 15 pont (22:12)
3. Békéscsaba 13 pont (20:17)
4. Nyíregyházi Főiskola 9 pont (2:27)

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr832604461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása