Az egyik legjobbját, Nyári Virágot nélkülöző NB I-es Szolnok 3:1-re kikapott az NRK-Nyíregyháza otthonában a női Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A meccs képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Olyannyira bágyadtan kezdett a házigazda, hogy csaknem elbukta az első felvonást. Ekkor még sikerült menteni a menthetőt a szabolcsiak számára, a folytatásban viszont a vendégek lelkesedésből példát mutattak. Bármennyire visszafogottan teljesített az NRK, a győzelmet kicsikarta, jóllehet a játszmaveszteség, illetve a szoros játszmák következtében melegnek ígérkezik az egy hét múlva esedékes visszavágó.

Magyar Kupa, nők, negyeddöntő, 1. mérkőzés

NRK-Nyíregyháza – Szolnoki Főiskola RK-SI 3:1 (23, –22, 22, 19)
Nyíregyháza, 100 néző. Játékvezetők: Nagy L., Csikós
Nyíregyháza: Erdős Zs., Katona, Poór, Bodnár N., Pető, Erdősné. Csere: Janetka, Sitku. Edző: Kőhalmi Richárd
Szolnok: Illésné, Karakas, Nagy B., Szegediné, Kun B., Hegedűs A. Csere: Pammer (liberó), Rigó. Edző: Gulyás Ferenc

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Kőhalmi Richárd: – Sajnálom azokat a szurkolókat, akik a BSE elleni teljesítmény megismétlésének reményében jöttek ki. Elnézést kérek tőlük, annyit ígérhetek, a visszavágón mindent megteszünk a továbbjutás érdekében.
Gulyás Ferenc: – Mindent feltettünk egy lapra. Szépen játszottak a lányok, megérdemlik a dicséretet.

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza szolnok röplabda magyar kupa nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr632598939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása