Az újév első légiós-körképe is csonkára sikeredett, hiszen számos országban az ünnepek időszakában szünetelt a röplabdabajnokság. Persze, voltak olyan helyek is, ahol változatlan intenzitással ütötték a labdát az év végén is, a magyar játékosok aktív és eredményes közreműködésével!

FÉRFIAK

Veres Péter (Dinamo Moszkva, orosz): A bajnoki alapszakasz tízedik fordulójában 3:0-s győzelem hazai pályán a Jaroszlavics Jaroszlavl ellen. A magyar játékos a mezőny legeredményesebbjeként 14 pontot szerzett. Statisztika itt!

Németh Szabolcs, Geiger András, Nagy Péter (Remat Zalau, román): A bajnoki címvédő együttesnél edzőváltás történt, amelyről ide kattintva olvashat bővebben!

Kovács I Zoltán (OK Salonit Anhovo Kanal, szlovén): A Közép-európai Liga alapszakaszának 12. fordulójában 3:1-es győzelem otthon a sereghajtó horvát HAOK Mladost Zagreb ellen. A magyar center 12 pontot szerzett. Statisztika itt!

Szabó Dávid (Sisley Treviso, olasz): A bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában 3:1-es győzelem hazai pályán a Macerata ellen. Szabó kétszer is lehetőséget kapott csereként, pontot nem szerzett. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Baróti Árpád (Tonno Calippo Vibo Valentia, olasz): A bajnoki alapszakasz 12. fordulójában nagyszerű győzelem, 3:0- otthon a Monza ellen. A magyar játékost kétszer küldték pályára csereként, blokkolni, és megszerezte élete első pontját az olasz élvonalban! Statisztika itt!

Molnár Dávid (TV Bühl, német): A bajnoki alapszakasz 11. fordulójában 3:1-es vereség otthon a Moerser SC ellen. Statisztika itt!

NŐK

Kovács Eszter (SWE Volley-Team, német): Arról már az előző körképben beszámoltunk, hogy a bajnoki alapszakasz hatodik fordulójában az SWE 3:0-ra kikapott a Rote Raben Vilsbiburg otthonában, de akkor még nem álltak rendelkezésünkre a részletek, most már ezek is megvannak: Kovács végigjátszotta a találkozót, négy pontot szerzett. Statisztika itt!

Liliom Rita (Alemannia Aachen, német) és Bognár Krisztina (SC Potsdam, német): Egymás ellen játszott a két magyar röplabdázó csapat az újév első meccsén, s hazai pályán 3:1-re az Aachen nyert. Liliom végig a pályán volt, minden szempontból ő bizonyult a mezőny legeredményesebbjének (22 pont, +12). Bognár csereként mind a négy szettben lehetőséget kapott, pontot nem szerzett. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Címkék: légió röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1002556700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása