Kellemes hangulatú, ajándékokban is gazdag évzárót tartott hétfőn este a Corner Étteremben a BITT-Kaposvári NRC NB I-es női röplabdacsapata. Az összejövetelen az egyesület elnöksége mellett megjelentek a város és a további támogatók képviselői is. Volt miről beszélni, és volt mit ünnepelni!

A Kaposvár győzelemmel zárta az NB I alapszakaszát. A somogyi lányok hazai pályán nyertek 3:0-ra a Palota ellen, így a második helyen fejezték be a bajnokság első fázisát.

„A meccs elején nagyon látszott, hogy a lányok már karácsonyi hangulatban vannak, aztán sikerült összeállnunk, és végül hoztuk a kötelezőt – mondta Halász Márta, edző. – A második szettben látszott a nagy különbség a két csapat között, ők sokat hibáztak, nálunk pedig mindenki játéklehetőséget kapott. Horváth Petra ma pihent, mert ő az egész ősszel sokat nyújtott, ez most szünet volt neki.”

A cserejátékosok ezúttal is bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Császár Alexandra azt is elárulta, mi volt a titka a harmadik szettnek. „Minket, cseréket mindenki biztatott kívülről, és a nagy hátrány ellenére is el tudtuk hinni, hogy nyerhetünk.”

A Kaposvár a második helyen fejezte be az alapszakaszt, és a fiatal csapat ezen az őszön is megmutatta, hogy tehetséges, lelkes játékosok alkotják. Az év végi pihenő után következhetnek a középszakasz izgalmai!

Megadta a módját a BITT-Kaposvári NRC vezetése: a lányokat a belváros legszebb éttermében várták a közös karácsony előtti óévbúcsúztatóra. Orosz Ferenc egyesületi elnök köszöntőjében gratulált a társaságnak az alapszakasz második helyéhez, és hozzátette: reméli, hogy a bajnokság folytatása is sok jó mérkőzést, szép győzelmet hoz majd. Nem csak a csapat tagjai fejlődtek sokat a nyár óta, hanem a klub irányítói is tették a dolgukat, és az ősz egyik nagy sikere volt, hogy sikerült együttműködési megállapodást kötni a Kaposvári Egyetemmel. Ezt követően a kaposvári városi sportbizottság elnöke, Dér Tamás kívánt békés ünnepeket és sikerekben gazdag újesztendőt a csapatnak.

A bevezető gondolatok után a kaposvári Intersport Áruház igazgatónője, Simon-Horváth Veronika adta át a játékosoknak és Halász Márta edzőnek a cég bemelegítő-szerelését. Az Intersport ezzel támogatja Kaposvár első számú női csapatát, a több mint negyven éve amatőr alapon működő és saját nevelésű tehetségekre épülő együttest.  A nap egyik fénypontja, a vacsora következett ezután, majd jó hangulatú beszélgetéssel zárult az este.

A Kaposvár a fárasztó ősz után rövid téli pihenőre vonul, és a két ünnep között kezdi meg a felkészülést a középszakaszra, ahol a Miskolccal, az Újbudával és a Szolnokkal csatázik majd az Extraligába való feljutásért, illetve az osztályozót jelentő második helyért.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr882530126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása