A rossz időzítés művészete

 2010.10.01. 11:33

Nem túl szerencsés rögtön egy hosszabb szünettel indítani egy új honlapot, én most mégis ezt teszem. Pontosan tudom, hogy ha már megcsináltam ezt az oldalt, akkor az ősz két fontos eseménye, a magyar bajnokság rajtja és a férfi világbajnokság előtt kellett volna megtennem, de persze semmi nem lehet tökéletes... Nem magyarázkodom, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyáltalán nem kell magyarázkodnom, soha, senkinek! Soha, senki nem kérhet számon semmit, ami ezen a honlapon megjelenik, illetve ami nem jelenik meg (mert lesz olyan is bőven), és őszintén mondom, ez nagyon jó érzés! Természetesen mindenhez a nevemet adom és felelősséget vállalok.

Most viszont egyhetes szabadságra megyek, közben szerkesztgetem, szépítgetem az oldalt, amely igazából, élesben október 11-én, hétfőn indul majd el. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy addig is várok minden anyagot a rodics.daniel@chello.hu címre!

Hajrá!

Címkék: röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr442336708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása