A Dunaferr egy héttel korábban magabiztos győzelmet aratott a bajnokságban. A dunaújvárosiak a férfi NB I alapszakaszának 11. fordulójában, szombaton 17 órától Sümegen lépnek pályára.

A bátran játszó újvárosiak ellen egy pillanatig sem volt esélye a játszmanyerésre a Szolnoknak. Általában bejöttek a hazaiak kockázatosabb nyitásai, ami alaposan megnehezítette az ellenfél támadásépítését. Többnyire jól működött a sánc, a nyitásfogadás, és pontosak voltak a befejezések is. Ezen az összecsapáson a Dunaferr vezetőedzője, Tomanóczy Tibor bátran lehetőséget adhatott néhány fiatalabb játékosának, hogy mihamarabb megszokják az első osztály légkörét.

— A bajnokság alapszakaszának eddigi eredményei alapján mindenképpen győznünk kell Sümegen. Az előző fordulóban hazai pályán megbízhatóan, kevés hibával játszott csapatunk a szolnokiak ellen. Ezzel a mentalitással szükséges küzdenünk szombaton is idegenben, akkor nem jelenthet különösebb problémát a győzelem megszerzése — mondta a tréner.

A 11. forduló további párosítása
Dági KSE — Csepel
Szolnoki Főiskola RK-SI — Vegyész RC-Kazincbarcika
Sollight-Nyírgyházi FRK — Kalo-Méh-Kecskeméti SE
Debreceni EAC — Fino-Kaposvár
Szabadnapos: MAFC-BME-Mapei

Az NB I alapszakaszának állása
1. Kaposvár 23 pont (8 mérkőzés)
2. Kecskemét 23 pont (9 mérkőzés)
3. MAFC 19 pont (10 mérkőzés)
4. Dág 18 pont (9 mérkőzés)
5. Dunaferr 16 pont (9 mérkőzés)
6. Kazincbarcika 15 pont (8 mérkőzés)
7. Szolnok 9 pont (9 mérkőzés)
8. Csepel 8 pont (7 mérkőzés)
9. Sümeg 7 pont (9 mérkőzés)
10. Nyíregyháza 4 pont (9 mérkőzés)
11. Debrecen 2 pont (9 mérkőzés)

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság dunaújváros szolnok röplabda nb1 sümeg dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1003394086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása