A női NB I alapszakaszának hatodik fordulójában a BSE hazai pályán a várakozásoknak megfelelően simán nyert 3:0-ra a BITT KNRC-Kaposvári Egyetem csapata ellen. A címvédő magabiztosan nyert, de a somogyi fiatalok sem vallottak szégyent.

Egy látványos, fordulatokban bővelkedő mérkőzést láthattak azok, akik szombaton kilátogattak a Városmajorba. Bár a BSE-nek papírforma szerint is nyernie kellett, mégis egy kitartó, lelkesen küzdeni akaró kaposvári csapattal kellett felvennie a harcot. Az első szettben még csak kóstolgatták egymást a felek, a vendégek ekkor még nem igazán találták a helyüket és a játék ritmusát. A második etapban viszont már a helyén volt minden, mindkét csapat izgalmas labdamenetekkel tűzdelte meg a játékot. A somogyiak három-négy ponttal is vezettek, végül 21 pontig jutottak. A harmadik játékrész a másodikkal ellentétben nagyon sima volt. A Kaposvár együttesének tagjai a mezőnyben jól teljesítettek, és a nyitásokkal is elégedett lehetett a szakvezető.

NB I, nők, alapszakasz, 6. forduló

BSE — BITT KNRC-Kaposvári Egyetem 3:0 (15, 21, 10)

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Fésüs Irén:
— Ma egy új felállást próbáltunk ki, nem a megszokott kezdőcsapat állt fel. Szeretnék minden játékosomnak lehetőséget adni. Vannak, akiknek fejlődniük kell, így sajnos a végére be kellett vinnem a kezdőhatost, mert nagyon küzdöttek a kaposvári lányok. Remélem, lesz még több lehetőség arra, hogy mindenki játszhasson. Gratulálok magunknak, mert egy kötelező győzelem volt.
Pálfy Marianna: — Örülök, hogy ilyen csapat ellen játszottunk. Az első szett még elment arra, hogy felvegyük ezt a játékstílust. A második szettben egységes játékot mutattunk. A harmadik etapban már kiengedtek a lányok. Mezőnyben jók vagyunk, támadásban kell még sokat fejlődnünk, és ami meghatározó, hogy magassági és erőnléti gondjaink is vannak. Gratulálok a lányoknak, mert mindezek ellenére helytálltak.

(forrás: bittkaposvar.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 bse bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr383289368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása