A Szent István Egyetem női röplabdacsapata az elmúlt hetekben a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságában (MEFOB) küzdött meg a négyes döntőbe jutásért a Debreceni Egyetem csapatával. A sorozat fináléját június 3-5. között rendezik, éppen Debrecenben.

A negyeddöntő első mérkőzését a hajdúsági megyeszékhelyen játszotta a két csapat április 20-án, ahol 3:0-ra (75:57) nyert a SZIE. A visszavágóra Gödöllőn került sor május 4-én, ahol újabb karról voltak be játékosokat a csapatba. Az Állatorvosiról érkezett Győri Panni (Újbuda TC), illetve új liberót próbáltak ki Hajagos Dorottya (Palota) személyében, így szinte már az összetétel is tükrözi az egyetem sokszínűségét. Ez persze jelentkezett az eredményben is, mert a Debrecennek sikerült egy szettet elvennie a gödöllői lányoktól, 3:1 a SZIE javára (95:69). Ennek ellenére kimondható, hogy ismételten úgy indulhat a csapat a négyes döntőnek, hogy esélye lehet visszahódítania a címet a TF csapatától.

Kovács Attila egyetemi adjunktus, a csapat edzője a következőképpen értékelt: „A két csapat közti különbséget igazából az első szettben mutatott játék tükrözte, amelyet 25:9-re nyerte a csapat összeszokott része – kezdte a tréner. – Ezután mindenkinek lehetőséget akartam adni a játékra, hogy a döntőre képet alkothassak az eddig még nem látott új játékosok teljesítményéről. Az egy elvesztett szett ennek volt betudható, de így is biztató volt számomra a tapasztalatszerzés, mert egy hiányzó poszton fogunk tudni erősíteni.”

A négyes döntő részletes forgatókönyve ide kattintva megtekinthető!

Címkék: röplabda gödöllő mefob

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr942910229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása